facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 100 procent Zonnig

100 procent Zonnig
Adres: Stationslaan 26, 6602 BP Wijchen
Telefoonnummer: 0243030038
Stad: Wijchen
Route: Stationslaan 26
Postcode: 6602 BP



op zoek naar gerelateerd: 100% Zonnig ervaringen, Zonnepanelen Wijchen, Zonnig Lindenholt, Bijsterhuizen 5004, Atama, 365zon, Solar2Led, Spara Zonnepanelen
Recensies
In eerste instantie goed gevoel bij dit bedrijf. Fijne communicatie en helder. Schouw geweest, we krijgen bericht wanneer plaatsing gepland gaat worden. Dit was afgelopen woensdag 10 mei. Na 1,5 de melding dat ze de installatie afbreken, want het dak blijkt toch niet geschikt. Ze kunnen de beugels nergens aan bevestigen. De jongens die kwamen valt niets te verwijten zzp ers ingehuurd door het bedrijf niks geen oplossing of mogelijkheden worden geboden. Maar welke pannenkoek heeft de schouw gedaan. Zelfs 1 ster is teveel. Maanden wachten en nog niks.
Volgens kosten opgave van Hovenier een schade post van €880,40, zelf berekende materiele schade €325,-, voorgesteld om €300,- te vergoeden. Goliath zegt, nee David. Mijn jurist zeg dat je toch geen kans maakt met je schade claim. Top ondernemer! Geeft niks om mens, natuur en gezondheid.
Schandalig, deze week werkzaamheden uitgevoerd bij de buren waarbij ze de bende in onze tuin hebben achter gelaten. Na contact en het bespreken van de klacht zouden we worden terug gebeld. Helaas tot op heden niks mogen vernemen, in de tussentijd konden wij alles zelf opruimen en zitten we met schade aan beplanting.
Vandaag zonnepanelen van 100 procent zonnig gekregen. Vooraf een duidelijke en overzichtelijke offerte. Prettige uitleg daarvan van adviseur. Zonnepanelen vakkundig gelegd door installateurs . Ook is de meterkast vervangen door nieuwe groepenkast door betrouwbare en vakkundige electro monteur Julien. Hij nam er de tijd voor en heeft alles netjes achter gelaten! Ook prettige uitleg van ons nieuwe systeem door hem! Super tevreden al met al!
Jullie hebben de moestuin van mijn broer en zijn gezin gesloopt zonder dit te compenseren.
Wij zijn zeer tevreden over 100% Zonnig. Duidelijke informatie vooraf gekregen. Bij het binnenwerk bleek de route anders te moeten worden dan vooraf was ingeschat, maar daar is het werk flexibel op aangepast zonder bijkomende kosten. De ploeg werkte prettig en netjes. Nazorg ook prima. We weten gelukkig nog niet hoe de service is als er problemen zijn, maar onze indruk tot nu toe is dat er adequaat wordt gehandeld. Zeker aan te bevelen.
100% zonnig heeft onze zonnepanelen geleverd inmiddels meer dan een half jaar geleden. Goede service, altijd snelle reacties. Over de panelen zijn wij ook zeer tevreden. Aanrader dus
Topservice. Denken mee en passen graag hun planning aan om de klant tevreden te stellen
Top bedrijf en erg vriendelijk allemaal
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid