facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 100 jaar EHC/Heuts

100 jaar EHC/Heuts

Info

Op 27 september 2017 is EHC/Heuts 100 jaar geworden. Hier vind je alle info over het feestweekend en foto's uit dit rijke verleden.

Adres: Demstraat 13, 6431 TC Hoensbroek
Telefoonnummer: 0455216244
Stad: Hoensbroek
Route: Demstraat 13
Postcode: 6431 TC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Passart-VKC Passart-VKC 253 meter Een hele leuke vereniging waar iedereen geteld is.
EHC Hoensbroek G-Voetbal EHC Hoensbroek G-Voetbal 294 meter EHC gaat verder met de eerste klasse en dan weer ,hoppa, naar de hoofdklasse. Groetje...
Tracks Parkstad Tracks Parkstad 670 meter Tracks Parkstad is een basketbalvereniging die spelers verwelkomt van jong tot oud. O...
Fans van KV Mariarade Fans van KV Mariarade 2 km Uit bent nu op de officiële facebookpagina van Korfbalvereniging Mariarade. Een toona...
FC Hoensbroek FC Hoensbroek 2 km Jammer genoeg door corona niet toegankelijk.
Recensies
Zeer slecht , product nooit geleverd ! Na telefonisch en mail contact dat steeds stroever verloopt word er enkel gezegd dat het product echt bij het pakketpunt is . Ook DPD geeft al sinds 13 juni aan dat het pakket onderweg is . Als klant kan je het dan verder zelf uitzoeken . Service van de laagste plank . Wordt vervolgd
Uitmuntende service. Uit zichzelf voorgesteld om mij te helpen en te komen leveren. Denk dus niet; o ik bespaar een paar tientjes bij de concurentie want het is geen doen om steeds dagen vrij te moeten nemen om beschadigde goederen in beslag te nemen. Beloofde tijdslotten kloppen niet weizigen tot 4x toe en dan bellen ze nog ik kom later of morgen???? Laden gewoon kapot materiaal in en hopen dat je t niet terugstuurd. Wat een mentaliteit dat doe je toch niet! Niks daarvan bij heutz maar wel eerlijke communicatie en vlotte service. Eerlijke prijs en veel keuzen. Altijd netjes opgeruimd. Vlot draaien met bus op vlakke parking achter winkel. Ophalen 200meter verder bij grote spullen en gewoon op voorraad. Super leuke handige spulletje en ook deco of niet van net te onderschijden planten.
Waardeloos bedrijf. Hebben mij drie dagen achter elkaar beloofd dat ik mijn partytent kon ophalen die ik nodig heb voor Koningsdag en nu hebben ze hem niet geleverd. Ik kan m zelf ophalen in Limburg terwijl ik midden Nederland woon maar zou hem dan opnieuw moeten betalen en ze willen hem ook niet reserveren zodat ik niet eens zeker weet dat hij er ligt als ik daarheen rijdt. Echt slechte service! Erg onkundige mensen die erg onvriendelijk zijn ook.
Onderdeel nodig, lange levertijd bij andere online verkopers. Maar ze hebben het gewoon in deze winkel. Kon het artikel fijn na werk ophalen, omdat ze tot 18:00 uur geopend zijn. Super aardige en behulpzame medewerkers. Kon meteen dezelfde dag mijn auto fiksen, zeer tevreden!
Ruime winkel met een groot assortiment en veel gratis parkeergelegenheid. Afgezien van auto poetsspullen, accessoires, olieën e.d., kun je hier ook buitenmeubels vinden of kleine artikelen. Zelfs een klein kerst-hoekje. De prijzen zijn oké en er waren aardig wat aanbiedingen te vinden altijd mooi meegenomen. Winkel was netjes en medewerkers waren aardig.
Niet meer wat ooit geweest was. Voorheen kon je hier voor een goede prijs een goed product kopen. Wat ze nu aanbieden is of rotzooi of veel te duur. Het personeel is wel altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
Hoe zullen wij het zeggen? Als een bus Remmenreiniger voor 1.50 gekocht kan worden, maar Heuts hem voor 4 euro aanbiedt... Als een setje wiellagers voor 50 euro verkrijgbaar is, maar bij Heuts 150 per kant !! kost... Ruitenwissers ongeveer x2 kosten van wat ze op het internet kosten voor hetzelfde product.. ... dan is dat leuk voor garages die 200€ voor "verbruiksmateriaal" factureren terwijl je daar kwam voor een kleine klus, maar zeker niet voor de enthousiasten die nog willen sleutelen. Verder is de service prima, en voor spoedproblemen zo als brandstofslangen of stukjes buis voor de uitlaat is het handig, dat er een winkel in de buurt is.
Bestellen en retourneren gaan erg moeilijk beter niks bestellen want ze werk niet egt mee
Heel prettige ervaring weer. 2 winkel medewerkers hebben me geholpen met dakdragers erop te monteren. Geen half werk maar ik kon pas gaan nadat alles netjes erop zat. Heuts dankjewel!!
Erg donker van binnen. Afdeling tuin en zwembad beetje rommelig opgezet. Auto onderdelen en accessoires oke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid