facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 072design

072design

Info

Wij helpen bedrijven en organisaties met het behalen van hun online ambities.

Geschiedenis

Vanuit de omgeving van Alkmaar (Sint Pancras) maken wij professionele websites die volledig geschikt zijn voor alle apparaten. Wij denken actief mee en helpen je om al je ideeën om te zetten in pasklare en resultaatgerichte oplossingen die aansluiten op jouw huisstijl.



"072DESIGN is een full-service internetbureau uit Sint Pancras bij Alkmaar. Je kunt bij ons websites laten bouwen die volledig geschikt zijn voor alle apparaten. Daarnaast bieden we verschillende ondersteunende diensten die je helpen om het optimale rendement te halen uit jouw onderneming."
Adres: Benedenweg 74A, 1834 AK Sint Pancras
Telefoonnummer: 0727370337
Stad: Sint Pancras
Route: Benedenweg 74A
Postcode: 1834 AK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Met 072DESIGN heb ik een super professionele designer gevonden die naast een prachtige website ook zeer service gericht is. Tijdens de eerste kennismaking viel het mij al op hoe er oprecht werd geluisterd naar de wensen en ideeën waar ik mee kwam. Daarna op professioneel wijze adviezen gegeven waarbij duidelijk werd dat ik te maken had met een bedrijf die weet hij over praat. Toen ik de website voor de eerste keer zag merkte ik direct dat mijn persoonlijke wensen over de uitstraling van mijn website helemaal begrepen waren. De aanpassingen om het meer professioneel te maken dan mijn eerste eigen opzet deden geen enkele afbreuk aan de uitstraling die ik wilde. Sterker nog! Het heeft alles wat ik wilde juist versterkt. Ik zou een ieder 072DESIGN willen aanraden.
Mijn website YaYoga is ontworpen en gemaakt door Martijn Benjamin van 072Design. Ik ben er heel blij mee. Martijn heeft een website gemaakt die heel goed bij mij past.
Vandaag is onze printlogo website live gegaan. Super blij met deze professionele site. Mannen hebben keihard gewerkt en daar is het resultaat zeker naar. Ontzettend blij met het contact, goede adviezen en service. Top!
Een lieve man die een hele mooi website voor mij in elkaar heeft gezet. Als er iets is met mijn website hoef ik alleen maar te mailen en hij regelt het. Hij is erg meegaand en erg lief voor zijn klanten. Ik raad hem iedereen aan die een mooie website wilt hebben voor zijn/haar bedrijf.
Wij zijn al bijna 10 jaar lang klant van 072design. Altijd een geweldige service. Chapeau!
072design heeft de nieuwe website voor mijn salon ontwikkeld, echt heel mooi werk geleverd. Heel tevreden! Wanneer ik Martijn mail met een vraag of een verzoek, dan reageert hij gelijk en is het ook meteen geregeld. Ik kan iedereen die een nieuwe website wil 072design aanraden.
Het contact met 072 is vanaf het eerste moment uitstekend, Martijn en collega's denken mee en leveren wat ze beloven. Wil je een website voor jouw bedrijf laten maken? Dan ben je hier aan het goede adres!
Afgelopen zomer 2015 heeft 072Design onze nieuwe website gebouwd in Wordpress. 072Design wordt vertegenwoordig door Martijn waarmee wij een zeer prettig contact onderhouden. Martijn heeft enorm veel kennis van Wordpress en gevoel en passie voor een Designvol uiterlijk voor jouw en onze website! Als je een duidelijke en vooral mooie website wilt is 072Design de websitebouwer uit de regio Alkmaar e.o. 072Design is met 5 ***** zeker aan te raden! Mediation College BV Alkmaar
072 design is een topper. Twee websites voor mij in elkaar gezet. Prima service en er is goed met mijn wensen mee gedacht. Bedankt Martijn en team 072
072Design heeft voor mij, zelfstandig tekstschrijver, een paar jaar geleden een prima werkende site gebouwd. Martijn werkt accuraat, denkt mee en luistert. Wat ik belangrijk vind: hij reageert altijd snel. Onlangs wilde ik de indeling van de site veranderen alsmede een aantal teksten en dat was binnen een dag na mijn verzoek gebeurd.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor 072design.

Sint pancras webdesigner

openingstijden, locatie, vervoer. Benedenweg 74A sint pancras grafisch ontwerper kaart stadsplattegrond, satellietweergave. 072design adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met 072design. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over 072design delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid