facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 058 Telefoon Reparaties

058 Telefoon Reparaties

Info

Telefoon reparaties van alle Apple iPhone modellen
Tevens in- en verkoop van iPhones

Onze taak

Betaalbare en kwalitatieve reparaties aanbieden

Producten

Reparaties en verkoop van iPhone's, iPad's en MacBooks.



"De telefoonspecialist van Leeuwarden e.o. voor telefoonreparaties & in- en verkoop van nieuwe en refurbished iPhones, iPads en MacBooks."
Adres: Albert Schweitzerstraat 23, 8921sl Leewarden, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: + 31646382844
ln.seitarapernoofelet850@ofni
Stad: Leewarden
Route: Albert Schweitzerstraat 23
Postcode: 8921sl


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oprecht Jezelf Oprecht Jezelf 3 km Hoe ben jij je mooiste zelf? De diensten en blogs van Oprecht jezelf inspireren je om...
Recensies
Vandaag super snel en vakkundig met een grote gastvrijheid geholpen aan een nieuw scherm voor mijn IPad. Zeer tevreden.
Van m’n Iphone X is het scherm + screenprotector snel en deskundig vervangen. Stond binnen 30 minuten weer buiten met een gerepareerde telefoon. Top service !
058 telefoon reperaties gevonden via google. Het bedrijf is prima bereikbaar en gratis parkeren vlak voor de deur. Top service, telefoon was binnen 30 seconden gerepareerd. Kan niet anders zeggen dan top
Telefoon liep helemaal vast. Kon gelijk terecht en is gelijk gemaakt. Super service! Een hele goede aanrader.
Prachtige iPhone 11 kunnen kopen bij dit bedrijf voor een scherpe prijs. Was gebruikt, maar zonder ook maar één krasje. Het zag er praktisch nieuw uit met de originele doos er nog bij. Goeie deal!!
Ik ben nu al een nu aantal keren bij Stephan geweest om wat aan mijn telefoons te laten repareren. Wat een verademing om iemand te spreken die verstand van zaken heeft en in 2 zinnen kan uitleggen wat er is en wat er aan gedaan kan worden. Heel erg tevreden en ik raad iedereen aan bij hem je apparaten te laten maken.
Ik ben zeer tevreden: voor een aantrekkelijke prijs heb ik een refurbished [tweede-hands] iPhoneX gekocht. Binnen een kwartier is SIM card overgezet van oude naar de nieuwe iPhone, en was ik weer bereikbaar. Aangeraden!
Erg tevreden, kon direct terecht en werd erg vriendelijk geholpen. Vervangen van de accu en camera duurde ongeveer 30 minuten. Ik kon wachten in een ontvangstruimte met koffie/ thee en magazines. Vervolgens als extra service hebben ze me nog geholpen om spamberichten uit mijn agenda te verwijderen:-. Aanrader, mijn telefoon werkt weer als nieuw!
Ik heb hier mijn Samsung S20 scherm en batterij laten vervangen. Zijn zeer behulpzaam, je kan altijd langskomen. Hele goede en vooral snelle service, de volgende dag was alles al gemaakt. Zeker een aanrader!
Goede service en eerlijk advies bij de aanschaf van een refurbished Macbook. Stephan is enthousiast, zorgt voor een goede afhandeling en is snel bereikbaar bij vragen. Als je nog twijfelt om hier een refurbished laptop of telefoon aan te schaffen, dan zou ik dit bedrijf zeker aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid