facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 050Design

050Design

Info

050design is een vintage design webwinkel in het noorden van het land. Wij hebben een collectie van designmeubelen uit de vorige eeuw.

Geschiedenis

Vintage en retro design. Waarbij wij ons richten op design klassiekers uit de jaren 50 60 en de jaren 70.

Producten

Vintage design, waaronder fauteuils stoelen banken dressoirs wandsystemen en lampen.



"050design is een vintage design winkel in het noorden van het land. Wij hebben een collectie van designmeubelen uit de vorige eeuw. Het accent is gevestigd op ontwerpen uit de periode van 1960 tot 1980 van o.a. Nederlandse, Italiaanse en Scandinavische fabrikanten"
Adres: Kievitsweg 32a, 9842HA Grijpskerk
Telefoonnummer: 06-13076808
ln.ngised050@ofni
Stad: Grijpskerk
Route: Kievitsweg 32a
Postcode: 9842HA



op zoek naar gerelateerd: vintage design groningen, tweedehands 050 westerbroek, vintage meubels groningen, niet nieuw design
Recensies
Heb deze week een mooi designlampje uit de jaren 50 gekocht. De prijs-kwaliteit verhouding was perfect en de afhandeling door 050 Design was zeer goed. Binnen 2 dagen was het lampje bij mij thuis en alles was zoals op de foto’s was weergegeven. Echt een aanrader op hier te kopen.
Vandaag mooie vintage items gekocht bij 050design - zeer goed geholpen en een mooie collectie.
Prima zaak om vintage meubelen en aan verwante artikelen te scoren. Zie ook zijn website.
Prachtige Spullen. Goede Prijzen! Een Bezoek meer dan Waard
Deze verrassende locatie is zeker een bezoekje waard. M’n mooie teak ladenkast hier gekocht, via Marktplaats. Ook goede website. Goeie spullen! En heel vriendelijke behulpzame eigenaar.
Mooie collectie Deens design, originele accessoires en een behulpzame eigenaar. Je kunt er online shoppen of, leuker nog, zaterdag even zelf komen kijken.
Wat een mooie collectie design uit de 60 en 70-er jaren. In een oude melkfabriek, dus dat maakt het extra bezoekwaardig. Aanrader.
Viel mij tegen
Mooie retro voor een redelijke prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid